15 Temmuz 2010 Perşembe

Garip Amcam










bunu düşünen fotoğrafçının kafasında ne tür düşünceler var bunu düşünelim bi .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Bu noktaları koyarken gerçekten düşündüm. Tuşa basılı tutarken inanın dakikalar geçti ve düşünmem için epey zamanım oldu. Son dakikada düşündüm çünkü sınava çalışmadım. Sınavın başlamasına dakikalar kala hızlıca bi göz attım. Kağıtlar dağıtılırken de arkadaşlarıma ne sorulduğunu sordum. Hocam beni ikaz edince de kafamı önüme eğip wordümle başbaşa kaldım.

Bunu düşünen adam diyorduk. Herhalde kafasında ben bu garip amcama bi karton tutturayım da bunu indirenler oraya bi “şey” koysunlar gibi bir düşünce vardır. Peki ne koyulabilir? Çıplak kadın, cv, resim, tablo, masa, astronot, osman, araba, patates. Nokta koydum ki sizin düşünmenize fırsat tanımayayım. Yoksa zaten dağınık olan bu satırları okurken hepten dikkatiniz dağılmasın. İstediğini koyabilirsiniz. Hatta garip

amcamın kendisini bile koyabilirsiniz. Yazık laaan. Oturtmuşlar bi koltuğa karton tutturuyorlar. Maksat bunu indirenler oraya birşey koysun ortama neşe katsın. Fakat ben henüz böyle bir uygulama görmedim. Peki ya neden şatıra her fotoğraf yükleyen en az bir kere böyle bir fotoğraf ekler buna cevap bulamam a dostlar.

Size tavsiyem bunları düşünmemeniz. Çok düşünürseniz beyniniz patlarmış. Evet doğru. İnsan beyni cevap bulamadığı şeyleri çok fazla düşünürse patlarmış. Sizi severim ve beyninizin patlamasını hiç istemem.

2 yorum: